Vanzari auto, vanzari masini second hand. Anunturi vanzari auto.
Masini second hand, piata auto vanzari masini second-hand, masini import si masini Germania,masini sh.

 

2823 utilizatori inregistrati. Fa-ti un cont acum

ConectareConectare
InregistrareInregistrare

Termeni si conditii

I. DEFINIŢII

1. Licitezauto.ro Prelucrator de date cu caracter personal inregistrat sub nr.17404 

a) Serviciul de licitaţii on-line pus în funcţiune de SC GONATURAL SRL- o societate înfinţată în Romania, cu sediul în BUCURESTI , Strada Fibrei , înregistrată la Registrul Comerţului.

b) SC GONATURAL SRL este proprietarul de drept a domeniului si portalului www.licitezauto.ro, precum si a tuturor programelor,softurilor si celelalte drepturi de prooprietate intelectuala afisate pe www.licitezauto.ro.

c) SC GONATURAL SRL nu are rol de intermediar in cadrul licitatiilor expuse pe site.

d) Prin intermediul portalului www.licitezauto.ro, SC GONATURAL SRL pune la dispozitia vizitatorilor sai doua tipuri principale de servicii:

e) Pentru vanzatorii unor bunuri, posibilitatea de adaugare a unui anunt de vanzare in forma uneilicitatii pe o perioada limitata de 15 zile. Adaugarea se face contracost, in baza platii unei taxe prin SMS in valoare de 1 Eur + TVA (pentru licitatiile la rand) si 2 Eur + TVA (pentru licitatiile preferentiale, cu afisaj pe prima pagina a site-ului).

f) Pentru cumparatorii unor bunuri, posibilitatea de a introduce oferte in cadrul unor licitatii. Acest serviciu este gratuit, avand la baza singura conditie de inregistrare a unui cont de Utilizator pe www.licitezauto.ro. 

g) SC GONATURAL SRL poate oricand implementa noi servicii sau modifica cele existente pe site, cu notificare corespunzatoare afisata in cuprinsul site-ului.

2. BUNURI

a) un autovehicul , piesele sau un drept care pot constitui subiectul unei licitaţii Licitezauto.ro trebuie să fie în conformitate cu aceşti Termeni şi Condiţii.

3. UTILIZATOR

a) o persoană fizică, juridică sau o unitate organizaţională fără entitate legală care, urmărind completarea procedurii de înregistrare, are acces la serviciile oferite de Licitezauto.ro, în particular poate participa la licitaţii atât ca şi cumpărător cât şi ca vânzător.

b) o persoană care vinde bunuri sau servicii în orice licitaţie de pe Licitezauto.ro

4. LICITAŢIE

a) o procedură de a determina preţul produsului care conduce la vânzăre.Un cumpărător poate si selectat în urma rezultatului licitării, conform temenilor specificaţi aici.

5. INSCRIEREA LICITATIILOR

a) Orice utilizator poate adauga un numar nelimitat de licitatii in toate cele trei categorii de bunuri : AUTO, MOTO si PIESE. Cu conditia achitarii taxei de adaugare platita prin MS pentru fiecare dintre licitatii in parte.

b) Pentru a inscrie o licitatie,trebuie completat formularul de inscriere specific fiecarei categorii.Bunul trebie intotdeauna descris in mod corect,detaliat si conform formularului de inscriere. Descrierea/detaliile/pozele bunului nu pot fi modificatedupa inscriere, decat prin plata unei noi taxe de modificare de 1 Eur +TVA prin SMS.

c) Licitezauto.ro isi rezerva dreptul de a solicita informatii si documentatii suplimentare referitoare la bunuri si la descrierea lor. 

6. PRETUL DE REZERVA

a) Vanzatorul indica pretul de rezerva. In baza acestui pret se va desfasura licitatia si Vanzatorul va primi pe parcurs/la final, datele de contact al ofertantilor relevanti.(cu oferte ce depasesc pretul de rezerva sau ii sunt foarte apropriate.)

b) Pretul de rezerva nu este cunoscut decat de vanzatorul ce il stabileste si de Licitezauto.ro.Utiliztirii Licitezauto.ro nu vor putea viziona acel pret de rezerva.

c) Daca Licitezauto.ro considera ca un pret de rezerva este prea mare sau pre mic, ne rezervam dreptul de a nu adauga licitatia si de a sfatui un altul.

II. DERULAREA LICITATIILOR

a) Deschiderea si inchiderea licitatiilor se numara printre atributiile Licitezauto.ro

b) Licitezauto.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta,de a modifica sau de a sterge orice licitatie, ce incalca prezentrul regulment, cu notificarea expresa a Utilizatorului.

c) Licitatiile au termen de expirare 15 zile.

1. REGULILE OFERTELOR

a) Fiecare oferta a unui utilizator este executorie

b) Utilizatorul decide asupra sumei maxime pe care este dispus sa o ofere.Daca aceasta suma este inferioara pretului de rezerva fixat de catre vanzator,oferta va fi inregistrata imediat ca fiind cea mai mare.Daca acesta suma este egala sau mai mare cu pretul de rezerva, oferta este imediat inregistrata ca fiind cea mai mare si o propunere de incheiere a vanzarii este trimisa vanzatorului impreuna cu datele de contact ale ofertantului.

2. TERMENI DE PARTICIPARE

a) Un Utilizator poate fi o persoană fizică, persoană legală sau o unitate organizaţională fără identiate legală, care deţine un cont de mail.

b) Numai persoanele fizice cu vârsta legală pot fi Utilizatori.

c) Orice bunuri sau servicii dispuse incadrandu-se in categoriile AUTO, MOTO si ce pot fi supuse vânzări conform legii româneşti, şi conform acestor Termeni şi Condiţii, pot fi afişate în licitaţiile Licitezauto.ro.

d) Licitezauto.ro isi rezerva dreptul de a modifica, sterge, nu posta, fara nici un anunt prealabil, toate datele, ofertele, informatiile introduse pe Licitezauto.ro si neachitate prin taxa prin SMS sau alt mijloc de plata.

e) Licitezauto.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta,de a modifica sau de a sterge orice licitatie, ce incalca prezentrul regulment, cu notificarea expresa a Utilizatorului chiar si atunci cand aceasta a fost platita, inclusiv in situatiain care nu a fost inca afisata pe site. 

f) In eventualitatea in care nu acceptati termenii prezentului acord, aveti dreptul de a-l refuza in mod unilateral, caz in care pierdeti automat dreptul de a utiliza serviciile oferite de licitezauto.ro pe Internet.

g) In cazul in care totusi continuati sa utilizati serviciile site-ului nostru , acest lucru inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului acord. Daca aveti nelamuriri cu privire la continutul prezentului acord, obligatiile prevazute de acesta sau orice alte intrebari referitoare la operatiie desfasurate in cadrul licitatiilor pe Licitezauto.ro, ne puteti contacta.

h) Utilizatorului ii este expres interzisa introducerea unor date de contact in formularul de adaugare a unei licitatii. Sanctiunea este refuzul de la publicare. 

i) Utilizatorului ii este interzisa expres folosirea de limbaj jignitor, pornografic,amenintator,calomnios atat in cadrul formularelor cat si in cadrul comunicarilor efectuate cu sau prin intermediul licitezauto.ro. Sanctiunea este constituita din stergerea utilizatorului din baza de date fara necesitatea unei notificari prealabile.

III. TERMENI DE INREGISTRARE

a) O persoană fizică care foloseşte Serviciile Licitezauto.ro poate fi înregistrată după ce îşi specifică numele şi prenumele, adresa (Orasul), adresa de mail, numărul de telefon de contact, parola şi opţional alte date afişate în formularul de înscriere.

b) O persoană juridică sau o unitate organizaţională fără identitate legală pot fi înscrise după specificarea numelui (numele companiei), numele şi prenumele persoanei de contact din Licitezauto.ro, adresa înregistrată , adresa de mail, numărul de telefon de contact,o parolă şi opţional alte date afişate în formularul de înregistrare.

c) Un Utilizator poate actualiza datele lui personale conform articolului imediat după orice schimbare. Obligaţia de a actualiza datele trebuie aplicată Email-ului utilizatorului.

d) După înregistrare, Utilizatorul este de acord cu folosirea şi procesarea datelor lui personale de către Licitezuto.ro. Orice fel de date personale prezentate de Utilizator vor fi procesate conform legii de protejare a datelor personale şi legii din România.

e) Este interzis să folosiţi conturile altor Utilizatori şi de asemenea este interzis să faceţi contul unui utilizator disponibil altor utilizatori.

f) Unui Utilizator nu îi va fi permis în nici un fel să aibă mai multe conturi cu scopul de a manipula plăţile sau de a încălca articolele din Termenii şi Condiţii.

g) Licitezauto.ro îşi rezervă dreptul de a suspenda contul unui Utilizator care încalcă orice regulă din Termenii şi Condiţii, şi în particular regulile privind introducerea in formularele de inscriere a unor date personale ce ar putea crea posibilitatea de vanzare a bunului fara trecerea prin sistemul de licitatii .

h) Persoana a cărui cont a fost suspendat nu se poate înregistra din nou fără a obţine în prealabil consinţământul Licitezauto.ro .

i) Licitezauto.ro îşi rezervă dreptul de a suspenda contul unui Utilizator ale cărui acţiunii sunt considerate dăunătoare pentru Licitezauto.ro

IV.FOLOSIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

a) Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Licitezauto.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este:

- Operarea bazei de date de licitatii 

- Comunicarea acestora altor Utilizatori in conformitate cu aceste Termene si Conditii.

- Trimiterea de notificari atat in legatura cu sistemul de licitatii cat si in scopuri comerciale.

Sunteţi obligat să furnizaţi datele, acestea fiind necesare derularii sistemului de licitatii. Refuzul dvs. determină imposibilitatea inregistrarii ca Utilizator al site-ului Licitezauto.ro.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către Licitezauto.ro şi sunt comunicate numai următorilor destinatari:

- Altor Utilizatori inregistrati Licitezauto.ro in conformitate cu prezentele Termene si Conditii.

- Partenerilor comerciali.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la E-mail: office@licitezauto.ro  sau Adresa: Str. Fibrei nr. 28, Sector 2, Bucuresti.De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. 

b) Licitezauto.ro va folosi datele cu caracter personal colectate in cadrul inregistrarii ca Utilizator, in scopul desfasurarii licitatiilor. Astfel:

Datele de contact ale unui Vanzator vor fi transmise unui alt Utilizator in urmatoarelele situatii:

-  Licitatia a luat sfarsit (s-a scurs termenul de 15 zile) iar oferta respectivului Utilizator a fost de cel putin 60% din pretul de rezerva stabilit de Vanzator.

- La cererea expresa a unui Ofertant aprobata de catre un reprezentant Licitezauto.ro 

c) Datele de contact ale unui Ofertant vor fi transmise unui alt Utilizator in urmatoarelele situatii: 

- Oricand Vanzatorulu solicita acest lucru

- In mod automat atunci cand oferta Utilizatorului depaseste pretul de rezerva stabilit de Vanzator 

d) Fiecare Utilizator accepta acesti termeni precum si acorda permisiune expresa sistemului licitezauto.ro in vederea comunicarii datelor sale de contact introduse in formularul de inregistrare, tuturor celorlalti Utilizatori, conform algoritmului mai sus descris.

e) Fiecare Utilizator inregistrat accepta expres ca Licitezauto.ro sa prelucreze datele sale cu caracter personal atat in scopurile serviciului de licitatii cat si pentru sau impreuna cu partenerii sai comerciali.

V. TAXE, PREŢURI

a) Vizionarea site-ului, crearea conturilor de utilizatori, introducerea de oferte, primirea comunicarilor nu implica costuri din partea Utilizatorilor/Vizitatorilor.

b) Publicarea unei licitatii pe site implica obligatia de plata a unei sume in valoare de 1 Eur+TVA (pentru licitatii la rand) sau 2 Eur + TVA (pentru licitatiile pozitionate preferential pe prima pagina)

VI. RESPONSABILITATEA LICITEZAUTO.RO

a) Licitezauto.ro nu o să fie responsabil pentru acţiunile Vânzătorilor sau pentru bunurile şi serviciile oferite de Vânzători în licitaţiile lor.

b) Licitezauto.ro nu va fi responsabil pentru calitatea, siguranţa şi legalitatea bunurilor şi serviciilor vândute în licitaţii, pentru relevanţa şi credibiliatea descrierii, pentru capacitatea Vânzătorilor de a vinde acelaşi articol. Oricând este posibil, Licitezauto.ro va încerca să verifice datele despre bunuri şi să întreprindă acţiuni ale căror scop este acela de a elimina acţiunile ilegale sau acţiunile care încalcă Termeni şi Condiţii.

VII. DREPTURILE LICITEZAUTO.RO DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

a) Utilizatorul este de acord că toate drepturile de autor, orice marcă de fabrică, conturile de utilizator şi alte drepturi de proprietate intelectuală legate de Serviciile Licitezauto.ro sunt proprietatea Licitezauto.ro. Utilizarea drepturilor de proprietate intelectuală sau a serviciilor Licitezauto.ro cu alte scopuri decât acela de a dirija licitaţiile în conformitate cu aceşti Termeni şi Condiţii, vor fi interzise.

VIII. SCHIMBĂRI ALE TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR

a) Licitezauto.ro îşi rezervă dreptul de a schimba aceşti Termeni şi Condiţii şi de a crea o nouă versiune a serviciilor Licitezauto.ro.

b) Licitezauto.ro va lua toate masurile pentru a înstiinţa de asemenea schimbări şi si de faptul ca că înţelegerea dintre Utilizator şi Licitezauto.ro va expira dacă refuză să accepte noii termeni; In situatia in care un Utilizator nu a fost instiintat de schimbari ale prezentului Regulament, acesta accepta sa respecte noul regulament prin folosirea sistemului Licitezautoi.ro. Sarcina luarii la cunostinta de schimbarile din Regulament revine Utilizatorului.

c) Un utilizator poate încheia înţelegerea sa cu Licitezauto.ro în orice moment, aplicând procedura specificată de serviciu. Înţelegerea va fi încheiată cu efect imediat; oricum, orice licitări facute înainte vor rămâne valide şi orice licitaţii începute înainte de încheierea înţelegerii vor fi valabile până la expirarea lor pe baza termenilor valizi ai listării lor.

d) Serviciul Licitezauto poate decide să încheie înţelegerea în cazul în care:

 - Se incălcarea Termenilor şi Condiţiilor de către Utilizator,

 - Se pricinuiesc Acţiuni în detrimentul Licitezauto.ro sau a Utilizatorilor săi,

 - Se pricinuiesc Alte acţiuni care contrazic prezentul regulament valid al Licitezauto.ro.

IX.VALIDITATEA

a) Dacă una dintre prevederile acestui Regulament (din acesti Termeni şi Condiţii) este considerată invalidă sau neexecutorie de către o judecată validă, celelalte prevederi vor rămâne valide şi obligatorii.

X. Serviciul de Asistenta pentru clienti:

E-mail: office@licitezauto.ro

Telefon: 0740.976.476

Program de lucru: 09.00-17.00 L-V 


Copyright © 2019 Licitezauto.ro | Termeni si conditii Despre noi Parteneri Contact Link Exchange